Predavači

Vanredni profesor
Prof. dr Vesna Opavsky

dr um. Vesna Opavski
(Vesna Opavský; Beograd, 14. maj 1976) je konsultant i predavač iz oblasti internet komunikacije i prezentacije i likovna umetnica.

Diplomirala je umetničku grafiku na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, a doktorski interaktivni projekat „Ključna reč – umetnost“, uz mentorku prof. Biljanu Vuković, je predstavila 2013. godine. Projekat je istraživao odnos intreneta, umetnosti i publike.

Od 2005. do 2015. radi u Medija centru Beograd kao direktorka sektora za veb i dizajn. Kao samostalni konsultant iz oblasti digitalnih komunikacija sarađivala je sa preko 100 klijenata iz privatnog, javnog i medijskog sektora. Sertifikovani je trener Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Objavljivala je stručne radove i članke iz oblasti interneta. Autorka programa i predavač na predmetu Internet prezentacija i komunikacija na Univerzitetu Donja Gorica u Crnoj Gori. Na Humanističkim studijama UDG predaje Uvod u ekonomiju i menadžment novih medija.

Kao likovna umetnica, učestvovala je na 11 samostalnih i više od 100 kolektivnih izložbi na tri kontinenta. Živi i radi u Srbiji, Belgiji i Crnoj Gori.


LinkedIN profil: www.linkedin.com/in/vesnaopavsky/

Članstva

 

dr Vesna Opavsky